Leuke shoppingtips, bijzondere adresjes en links naar nationale en internationale websites met nieuws over mode, design en beauty

 

Tip doorgeven

 
 

Amsterdam Fashion Week

 

AIFW Amsterdam Amsterdam International Fashion Week
Hét mode-event van het jaar van de lokale mode-industrie, bestaande uit modeshows, vakbeurzen en 'feestjes'.
www.amsterdamfashionweek.com

 

 

Gezondheidsbeurs

 

NATIONALE GEZONDHEIDSBEURS

De Nationale GezondheidsBeurs is de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl! Maak van De GezondheidsBeurs een jaarlijks gezond dagje uit. Test uw gezondheid, probeer nieuwe producten, luister naar interessante presentaties en praat met de professionals. Na deze dag heeft u de perfecte start gemaakt voor een gezond jaar!

www.denationalegezondheidsbeurs.nl

 

 

Sieraadartfair

 

SIERAAD International Jewellery Art Fair
Het eerste en enige specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar. Met een zeer internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst zijn te zien en te koop zijn.

www.sieraadartfair.com

 

 

Spirits of Winter

 

SPIRIT OF WINTER
Paleis Het Loo - Apeldoorn Een sfeervol evenement met Koninklijke allure.
www.spiritofwinter.nl

 

 

Flash Tatoos

 

FLASH TATTOOS!

Opvallende metallic tattoos in goud en zilver. Flash tattoos zijn tijdelijke tattoos die je eenvoudig zelf aan kunt brengen. Plaats de Flash tattoo op de huid, houd er een natte doek tegenaan en wacht 30 seconden. Ze blijven een paar dagen zitten en zijn absoluut veilig voor je huid.

www.projectstylehunter.nl

 

 

strongbells

 

STRONGBELLS

Deze prachtige bellen vanuit de tempels van India, reizen door de wereld om hun positieve invloeden te delen. Welkom in de wereld van beads en bells. Stories from around the world, silent songs from the heart.

www.strongbeads.com

 

 

Oriflame


ORIFLAME

Producten uit Zweden van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs Plantaardige ingrediënten, afkomstig van duurzame bronnen, geen grondstoffen die afkomstig zijn van beschermde plant- en diersoorten, of van kwetsbare milieugebieden.

www.oriflame.nl

 

 

9 Straatjes online

 

9 STRAATJES ONLINE

In de 9 straatjes in Amsterdam kun je nu ook online winkelen! En op elk gewenst tijdstip laten thuis bezorgen.

www.9straatjesonline.com

 

 

Etsy

 

ETSY

Shop rechtstreeks bij mensen van over de hele wereld. Etsy is een levendige community die bestaat uit 30 miljoen kopers en creatieve bedrijven.

www.etsy.com

 

Shoes of Prey

 

SHOES OF PREY
Bij Shoes of Prey kunt u uw eigen schoenen ontwerpen. Onze op maat gemaakte schoenen zijn volledig met de hand gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen. Wij leveren wereldwijd.
www.shoesofprey.com

 

 

Fieldcandy

 

FIELDCANDY

Verschillende modellen Tenten, Sunshade en little Campers. Allemaal in de meest waanzinnige prints of een eigen print. Dat is nog 'ns camperen in (eigen) stijl!

www.fieldcandy.com

 

 

The Beauty Bakery

 

THE BEAUTY BAKERY

The Beauty Bakery is een candy shop boordevol verrukkelijke bath & body treats .... allemaal in de vorm van snoep, cupcakes, lollies, enz. Een lust voor het oog en voor je lichaam!

www.thebeautybakery.nl

 

 

Oscar en Babette

 

OSCAR & BABETTE

Een lifestylelabel van Nederlandse bodem, met echter een onmiskenbaar Engelse uitstraling.Het merk is echter veel meer dan alleen een collectie met mooie, ecovriendelijke producten die je leven kunnen veraangenamen. Het is een manier van (buiten)leven, kortom een ‘lifestyle’.

www.oscarenbabette.com

 

 

Dresscode

 

DRESSCODES

Dresscodes kom je overal tegen. Op het werk, bij feesten, bruiloften en in het buitenland. Dresscode.nl zet alle kledingcodes voor je op een rij en helpt je bij het vinden van een outfit die bij je past.
www.dresscode.nl

wellness   thermen   beauty    spa   sauna   beautycentra    beautyresort   relaxen   verwendag   beautyhotel